fc hermannstadt a renunțat la doi jucători - coman: ”discutăm prelungirea cu biceanu, iancu și antoche”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat strategia de formare a lotului pentru sezonul viitor. Conducerea clubului sibian a prelungit deja acordurile jucătorilor de bază, care erau la final de contract: Stoica, Letica, Bejan și Balaure.

FC Hermannstadt s-a despărțit deocamdată de doar doi jucători, Valentin Buhăcianu și Matko Babic, iar cu Cristi Bărbuț se discută rezilierea amiabilă a acordului.  ”De Buhăcianu și Babic ne-am despărțit, erau la final de contract și împreună cu conducerea tehnică am decis să nu le mai prelungim. În privința lui Bărbuț, depinde de el, știu își dorește să joace mai mult, acum a venit și Neguț și îi va fi mai greu” a anunțat președintele clubului sibian, Dani Coman.

Lui Stoica, Bejan și Balaure le-au fost prelungite contractele pe câte doi ani, fiind deja anunțați oficial de club pe pagina de socializare. În plus, clubul a activat clauza de prelungire a contractului cu portarul Karlo Letica, titular de bază în acest sezon. Cu Marius Antoche, Gabi Iancu și Ciprian Biceanu, aflați și ei la final de contract, se discută în continuare.

”Cu Iancu vrem să prelungim, Biceanu ne dorim să rămână dar încă nu a semnat, cu Antoche s-a discutat și se discută în continuare” a precizat Dani Coman.  Gabi Iancu aparține de clubul Akhmat Groznâi, de unde a venit sub formă de împrumut.

FC Hermannstadt a anunțat joi și primul transfer, cel al mijlocașului Cristian Neguț de la Chindia Târgoviște.

fc hermannstadt a renunțat la doi jucători - coman: ”discutăm prelungirea cu biceanu, iancu și antoche”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu