curse speciale cu mocănița pe valea hârtibaciului, de ziua copilului și rusalii

Asociația Prietenii Mocăniței au  pregătit pentru minivacanța de Rusalii curse speciale cu mult îndrăgita mocăniță.

Copiii sibienilor, și nu numai, sunt așteptați la plimbări cu mocănița pe Valea Hârtibaciului în zilele libere de la începutul lunii iunie. Cu ocazia Zilei Copilului, joi mocănița va circula atât de la ora 11.00, cât și de la ora 14.00.

Mocănița are program special și de Rusalii, duminică 4 iunie, și va circula pe ruta Hosman – Cornățel, de la 11.00 și de la 1 iulie. Luni, 5 iunie, mocănița va circula doar de la ora 14:00.

„Vă invităm să descoperiți Valea Hârtibaciului de la ferestrele mocăniței și la cursele speciale de Ziua Copilului și de Rusalii. E vremea cositului, așadar fermierii sunt cu tractoarele pe câmp, iar în spatele lor berzele și stârcii profită de iarba tăiată pentru un ospăț cu melci, râme și insecte. Ce mod mai bun pentru o incursiune scurtă prin viața la țară, la doar doi pași de Sibiu?”, transmit reprezentanți ai organizației Prietenii Mocăniței.

Biletele se pot achiziționa online și costă între 20 și 30 lei. Durata călătoriei este de aproximativ o oră și jumătate iar trenul este format din locomotivă diesel, două vagoane închise și un vagon deschis, cu o capacitate totală de 90 de locuri.

 

Ultima oră

Comentariul meu