video fanii lui u cluj au luat cu asalt sibiul. terasele din centru sunt pline - „am venit să luăm cupa”

Suporterii lui U Cluj au luat cu asalt Sibiul. Mii de fani ai fotbalului au făcut atmosferă la terasele din oraș. Clujenii au venit cu tobe, portavoci și, mai ales, voie bună, la finala Cupei României.

Clujenii sunt pregătiți să își susțină echipa la unul dintre cele mai importante meciuri ale anului. Peste 6.000 de suporterii lui U Cluj au venit „înarmați” cu energie debordantă și speră ei, cu noroc. „Am venit să luăm Cupa, asta așteptăm cel mai mult după atâția ani de zile. Eu sper să dea primul gol Chipciu sau Nistor. Sper să se termine în favoarea noastră, să dăm cel puțin trei goluri”, spune unul dintre suporteri.

video fanii lui u cluj au luat cu asalt sibiul. terasele din centru sunt pline - „am venit să luăm cupa” video fanii lui u cluj au luat cu asalt sibiul. terasele din centru sunt pline - „am venit să luăm cupa”

În Piața Mare din Sibiu, suporterii lui U Cluj se pregătesc pentru un finala Cupa României și speră să câștige cu cel puțin 1-0. „Ce a fost la Farul Constanța…, dar dacă noi luăm Cupa, Clujul se „inundă”, va fi un festival de nedescris. Remacle să dea primul gol și să se termine cu 1-0! Noi avem cea mai mare șansă la 11 metri. O să fim alături de jucători, nu ne supărăm pe ei dacă pierd și o să strigăm tot timpul „U Cluj orice ar fi, noi mereu te vom iubi”, spune Adrian, venit din Cluj.

video fanii lui u cluj au luat cu asalt sibiul. terasele din centru sunt pline - „am venit să luăm cupa”

Clujenii sunt convinși că vor câștiga finala Cupei României. Tineri, dar și suporteri mai în vârstă beau bere și strigă lozinci pe terasele din Piața Mare. „Dominăm sută la sută. Câștigăm, aducem Cupa înapoi la Cluj. Scorul va fi 2-0 pentru U Cluj”, spune Șerban.

video fanii lui u cluj au luat cu asalt sibiul. terasele din centru sunt pline - „am venit să luăm cupa”

Meciul de fotbal din Cupa României se desfășoară, miercuri, 24 mai, începând cu ora 20:30 pe Stadionul Municipal Sibiu. Citește și: Recomandările polițiștilor pentru fluidizarea traficului la Finala Cupei României de pe Municipal – Lăsați mașinile acasă

 

Ultima oră

Comentariul meu