Sălile de fitness și saloanele de bronzat luate cu asalt de sibieni - Se pregătesc pentru vară și vacanță

Mai este puțin și sezonul de vară se va deschide. Sibiencele au început deja să ia cu asalt saloanele și sălile de fitness, iar nutriționiștii spun că au parte de mai mulți clienți. 

Vara toată lumea vrea să aibă un corp perfect bronzat și bine lucrat, motiv pentru care sibiencere și nu numai, au început să frecventeze în această perioadă sala și saloanele de bronzat. În unele cazuri, numărul clienților s-a dublat față de perioada din iarnă.

Saloanele de bronzat frecventate de bărbați

Pentru vara ce vine, sibiencele vor să obțină un bronz de invidiat, iar pentru acest lucru aleg să apeleze la profesioniști precum cei de la salonul Golden Tan. Cu o experiență de 11 ani pe piața sibiană, salonul are personalul bine instruit, având certificări pentru utilizarea corectă a aparatelor de bronzare și a lămpilor, la cursurile de specialitate aprofundând noțiunile fundamentale și efectele asupra sănătății generate de expunerea la radiațiile artificiale UV.

Citește și: Dă strălucire pielii tale cu un bronz de excepție la Sibiu – Golden Tan te așteaptă pe Bulevardul Victoriei, nr. 17

În ultima perioadă, numărul persoanelor care au apelat la acest serviciu este în creștere, iar printre clienții un număr considerabil sunt și bărbați. „Da au venit mai mulți clienți, în medie de plus 80% comparativ cu iarna. La noi este 3 lei minutul la liber și avem abonamente, care pot fi de 60 de minute și costă 120 de lei, 90 de minute pentru 180 de lei, iar 120 de minute costă 240 de lei. La noi vin și bărbați, nu doar femei. Se pregătesc pentru vară, vacanță sau evenimente. Eu am cei mai mulți clienți pentru evenimente, cum sunt acum banchete” ne-a spus Iulia Călin, reprezentant al salonului Chocolate Brown Studio.

Sălile de fitness au început să se umple

Tot pentru perioada de vară, sibieni au început să se îngrămădească și la sălile de fitness, iar majoritatea ales să meargă seara, atunci când ies de la muncă. Prețul la abonamente a rămas neschimbat, iar în perioada ce urmează se preconizează că mai multă lume va veni la sală.

Sălile de fitness și saloanele de bronzat luate cu asalt de sibieni - Se pregătesc pentru vară și vacanță

„Au început să vină mai mai multe persoane la sală, mai mult seara, dimineața și la prânz este la fel ca și până acum. A început să crească un pic numărul. Abonamentul full time este de 150 de lei, iar pentru elevi sau studenți este de 130 de lei” a spus Arany Noemi de la Wolf Gym Fitness & Bodybuilding.

Nutriționiștii recomandă un plan bine stabilit

Pentru a avea un corp de invidiat, nu este suficient să apelăm la bronz și sală, este nevoie și de un plan alimentar bine structurat. Nutriționiștii sibieni, ne-au spus că în ultima perioadă au mai mulți clienți, iar oamenii le transmit că vor să opteze pentru un stil de viață sănătos.

„În perioada aceasta chiar am avut mai mulți clienți. Eu sunt și antrenor personal și acum, cel puțin în perioada la sală este plin. Lumea caută un stil de viață mai sănătos sau cel puțin așa spun. Recomandarea ar fi să mănânce alimente cât mai neprocesate și trebuie să aibă un plan cât mai bine structurat din toate punctele de vedere, trebuie să atingă maximul de nutrienți” ne-a spus Răzvan Tudor, nutriționist sibian.

Specialiștii recomandă farfuria sănătoasă

Un adult are nevoie, în medie, de aproximativ 2000 de calorii pe zi. Cei care vor să nu depășească acest prag și să-și mențină greutatea au nevoie de motivație personală solidă. Nutriționiștii recomandă, de asemenea, ca oamenii să țină cont în alimentație de conceptul ,,farfuriei sănătoase”. Jumătate din aceasta este alcătuită din fructe și legume, un sfert din carbohidrați, în special cu amidon, iar ultimul sfert ar trebui să fie format din surse proteice – carne, pește, lactate și ouă. Carnea ar trebui să fie cât mai slabă, gătită la cuptor sau fiartă sau la aburi, iar consumul de pește este recomandat de minim două ori pe săptămână. Consumul de carne roșie ar trebui redus la cel mult de două ori pe săptămână.

Citește și: Mâncarea fast food, preferata sibienilor – Câte calorii se „ascund” în meniurile de la McDonald’s, KFC, Dabo, Mesopotamia, Spartan, Taco Bell, Mo`s Burger și Super Mama

Ultima oră

Comentariul meu