profesorii din sibiu continuă greva - vineri pichetează prefectura
Învățătoare în timpul grevei de luni la Școala nr. 13

Profesorii din Sibiu continuă greva, transmit reprezentanții Sindicatului Învățământului Preuniversitar. Este a treia zi în care 95% din unitățile de învățământ din județul se află în grevă generală. Iar acțiunile de protest continuă. Vineri, profesorii vor picheta Instituția Prefectului. 

Sindicatul Învățământului Preuniversitar Sibiu, afiliat la Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET”, transmite că, în a treia zi de grevă, se înregistrează un procent de 95% de unități de învățământ de pe raza județului Sibiu aflate în grevă generală. De asemenea, se menține numărul membrilor de sindicat în grevă, respectiv 85% din total membri ai S.I.P. Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Greva dascălilor la Sibiu – Clase goale ca în pandemie și mesaj ferm: ”Nu renunțăm!”

Greva va continua și joi, iar vineri profesorii vor picheta prefectura. „În data de 26 mai 2023, între orele 10:00-12:00, PICHET în fața Instituției Prefectului Județului Sibiu, participă aproximativ 1.000 de angajați din învățământul sibian. Noi, greviștii de la Sibiu, avem un singur mesaj pentru guvernanți. Suntem părinți!!! Contăm? Având în vedere declarația <<cei care contează sunt copiii și părinții>>”, transmit reprezentanții SIP Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu