Bejan continuă încă doi ani la Sibiu - A prelungit contractul cu FC Hermannstadt

Fundașul central Florin Bejan (32 ani) și-a prelungit contractul cu FC Hermannstadt și a iscălit pentru încă două sezoane.

Stoperul a ajuns la Sibiu liber de contract de la Dinamo București, în vara anului 2021 și a bifat deja două sezone la FC Hermannstadt, fiind jucător de bază în echipa pregătită de Marius Măldărășanu.

”Florin Bejan a semnat un nou contract cu FCH pentru încă două sezoane! Bejy al nostru este unul dintre cei mai experimentați fundași din fotbalul românesc, având peste 200 de meciuri în prima ligă. În sezonul 2022-2023, Florin a evoluat în 27 de partide pentru FCH, a oferit două pase de gol și a înscris un gol memorabil cu CFR Cluj-Napoca, fosta campioană a României” a anunțat miercuri clubul FC Hermannstadt. Clubul sibian a mai anunțat că au prelungit contractele scadente I. Stoica și Balaure, însă majoritatea jucătorilor doriți de antrenorul Măldărășanu au semnat de ceva timp că rămân la Sibiu. 

În urmă cu o lună, după ce a suferit o ruptură musculară, conducerea clubului l-a trimis pe stoper în Serbia, la renumita Marijana Kovacevic, unde a fost refăcut în timp record.

Florin Bejan a mai evoluat în carieră la Viitorul Constanţa, FCSB, ASA Tg. Mureş, MKS Cracovia (Polonia), Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Academica Clinceni și Dinamo București.

Ultima oră

Comentariul meu