update un tânăr și-a dat foc la vâlcea după ce a pierdut banii la jocuri de noroc
foto Gazeta Vâlceană

Tânărul care și-a dat foc un apropierea unui liceu din Vâlcea ar fi pierdut la jocuri de noroc suma de 3.000 de lei.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa avea 18 ani şi ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la păcănele, potrivit primelor informaţii din anchetă.

Conform Ziare.com, tânărul ar fi cumpărat dintr-o benzinărie 1,5 litri de benzină și s-a întors în fața liceului și s-a autoincendiat. Din nefericire, la sosirea pompierilor tânărul era carbonizat.

Știre inițială

Un bărbat a murit marți dimineață după ce s-a autoincendiat. Tragicul eveniment s-a petrecut în fața Liceului Economic din Râmnicu Vâlcea. Martori ai incidentului relatau ă bărbatul ar fi ieşit dintr-un bloc din zonă şi şi-a dat foc.

”Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost informați în această dimineață, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului.” transmite ISU Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu