tabără gratuită pentru copiii din sibiu - plimbări cu măgăruși, muzică și dans la poalele munților
Sursa foto: Facebook/ Căsuța MGS

Cea mai nouă destinație din munții din apropierea Sibiului a pregătit pentru perioada 1 – 2 iunie o surpriză pentru copiii sibienilor. În cele două zile libere copiii pot participa la activități în natură organizate de Căsuța MGS.

Căsuța MGS invită toți copiii care își doresc să petreacă timpul liber de la începutul lunii iunie, la cabana pe stil vechi, din Munții Cindrel. „Kids Fest” se numește tabăra și are pentru prima dată loc în această destinație. Cei mici se vor putea bucura de două zile, joi și vineri, pline cu activități precum plimbări cu măgărușii, dat în leagăne, picturi pe față, muzică și dans, prăjit bezele la foc de tabără.

„În cele două zile de KIDS Fest ne dorim să scoatem cât mai mulți copii în natură să se bucure de verdele intens al pădurilor, să facă mișcare și, de ce nu, să se bucure de copilărie! Invităm toți părinții care își doresc să iasă alături de copiii lor în natură să se bucure de câteva zile alături de ei la Căsuța MGS!”, transmit organizatorii taberei.

Urcarea la Căsuța MGS alături de un ghid montan se va face joi, 1 iunie, începând cu ora 9.30. Punctul de plecare este parcarea Hanului Dumbrava unde părinții alături de copii se vor îndrepta către Căsuța MGS  cu mașinile personale prin Rășinari, respectiv Valea Caselor. Durata urcării la cabană este de aproximativ două ore. Revenirea la Sibiu se va face în aceeași zi cu plecare de la Căsuța MGS la orele 16:30.

Același program va fi și pentru vineri, 2 iunie. În ambele zile copiii vor participa la activități în natură și vor putea servi fie o ciorbă de legume sau de afumătură. Desertul este contra cost și reprezintă o donație pentru cabana din Munții Cindrelului.

Copiii trebuie însoțiți obligatoriu de un părinte. Dacă pentru cei mici nu se percepe o taxă de participare la tabăra din 1 și 2 iunie, însă părintele va trebui să plătească suma de 40 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu