Accident cu două victime între Cristian și Săcel - Un șofer a ajuns cu mașina într-un pârâu

Polițiștii rutieri au intervenit, marți dimineața, la un accident produs pe DN 1, între Cristian și Săcel. Un șofer a ieșit cu mașina de pe drum și a plonjat într-un pârâu. În urma impactului, atât el, cât și o pasageră, au fost răniți, fiind preluați de echipajele de ambulanță care i-au dus la spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Săcel, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-o zonă de vegetație.

Conducătorul auto și pasagera din autoturism, o tânără în vârstă de 16 ani, tot din Săcel, au suferit vătămări corporale. Ei au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale venite la fața locului.

ISU  a trimis în zonă un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de descarcerare, iar SAJ a trimis o ambulanță. „Echipajele au extras din autoturism două persoane, un bărbat de 47 de ani și o fată de 16 ani. Ambele persoane sunt conștiente. Echipajul SMURD a preluat bărbatul care are un traumatism cranio-facial și un traumatism la mână, fiind transportat la UPU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. De asemenea, tânăra a fost preluată de echipajul SAJ și dusă la Luther, având un traumatism facial, un traumatism toracic și de șold.

Nu au fost probleme în trafic.

Ultima oră

Comentariul meu