Mirel Dragoste acuză Rapidul că nu dă bilete și fanilor Sibiului - ”Este lipsă de fair-play”

CSU Sibiu va disputa marți, 23 mai (ora 20.00), în Capitală, meciul decisiv cu Rapid, pentru medaliile de bronz ale Ligii Naționale de baschet masculin. După patru jocuri, scorul este egal, 2-2.

Căpitanul echipei sibiene, Mirel Dragoste spune că CSU joacă bine în partidele decisive și este convins că o va face la fel și marți, în Sala Rapid, cu medaliile de bronz pe masă.  ”Va fi un meci foarte dificil, împotriva unei formații foarte bune, s-a văzut și în celelalte meciuri pe care le-am jucat contra lor. Cu toate astea, nouă chiar ne plac meciurile decisive, am demonstrat-o în acest sezon de foarte multe ori, ne dorim să facem un meci super bun și să luăm medaliile de bronz”  a declarat Mirel Dragoste.

Căpitanul echipei sibiene speră ca fanii CSU să poată susțină trupa lui Rinkevicius marți, în Sala Rapid.  ”Cum știm cu toții, suporterii sibieni sunt cel de-al șașelea jucător al nostru, ne împing de la spate de fiecare dată. Din păcate, am înțeles că marți nu vor putea fi alături de noi, pentru că biletele nu se pun în vânzare pentru publicul larg. Este un lucru foarte trist pentru sportul românesc. Părerea mea este că este o lipsă de fair-play, ar trebui ca ambele echipe să fie susținute de fanii lor” a mai spus Dragoste.

Conform regulamentelor Federației Române de Baschet, clubul oaspete are dreptul să primească 10% din capacitatea sălii echipei gazdă.

Oficialii CSU au solicitat prin adresă acest procent, circa 150 de bilete. Clubul Rapid a anunțat luni pe pagina de facebook că va pune în vânzare biletele la casele de biletete de la sală.

Finala mică:

  • Meciul 1: Rapid București  –  CSU Sibiu    83-72
  • Meciul 2: Rapid București – CSU Sibiu     83-87
  • Meciul 3:  CSU Sibiu – Rapid București    74-79
  • Meciul 4:  CSU Sibiu – Rapid București   73-71
  • Meciul 5:  Rapid București – CSU Sibiu – marți, 23 mai, ora 20.00, FRB TV, Digi Sport 3Mirel Dragoste acuză Rapidul că nu dă bilete și fanilor Sibiului - ”Este lipsă de fair-play”

Ultima oră

Comentariul meu

Publică