Mini-campionate de fotbal și baschet în Sub Arini de 1 Iunie - Intrare liberă pentru toți sibienii de la 0 la 100 de ani
Sursă foto: Facebook/ Clubul Sportiv "Sharks"

Mai sunt doar câteva zile și toți copiii vor sărbători ziua dedicată lor. Anul acesta la Sibiu, în parcul Sub Arini sunt așteptați toți sibienii care vor să se distreze făcând diferite activități sportive gratuit. 

„Spune da sportului” va avea loc anul acesta în Parcul Sub Arini în locul în care iarna este se găsește pârtia de săniuș. Numeroase activități au fost pregătite pentru cei mici, iar scopul evenimentului este de a promova sportul în rândul cât mai multor tineri.

„Vrem să facem fotbal, badminton, tenis de masă, baschet, volei, demonstrație de arte marțiale, rugby pentru copii, vrem să facem mai multe activități. Am observat probleme care sunt din ce în ce mai întâlnite, statul foarte mult în fața televizorului sau pe telefon, drogurile, și am vrut să face un lucru frumos, prin care copiii să își ocupe timpul cu ceva practic și care să îi ajute. Pe lângă copiii din cadrul clubului, sperăm să vină și alți copii să se joace cu ei și să interacționeze. În principiu, ce ne dorim este să facă copiii mișcare și să promovăm sportul” a spus Adrian Felseghi președintele Clubului Sportiv Sharks Sibiu și organizatorul evenimentului.

Mini-campionate de fotbal și baschet în Sub Arini de 1 Iunie - Intrare liberă pentru toți sibienii de la 0 la 100 de ani

Nu există limită de vârstă

Pentru activitățile ce vor avea loc în Parcul Sub Arini nu există limită de vârstă, iar sibienii sunt așteptați să ia parte la o zi plină de sport și veselie. Programul este între 11:00 și 16:00, iar participarea este gratuită.

„Nu există limită de vârstă, orice vârstă, este atât pentru copii, cât și pentru oameni mari. Sportul te ajută în viață. Este primul an în care se desfășoară activitățile de ziua copilului. Așteptările mele sunt să văd copii care vin cu plăcere, să îi văd că fac sport cu drag. Aș vrea să fie câți mai mulți implicați în domeniul sportului” a mai spus Adrian Felseghi.

Distracția începe din 25 mai în Valea Aurie

Cei mici, și nu numai, pot participa la „Cupa 1 iunie” care va avea loc pe terenul sintetic din Valea Aurie. Patru echipe de fotbal, ai căror membrii au vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani se vor „lupta” pentru a obține „Cupa 1 iunie”.

Mini-campionate de fotbal și baschet în Sub Arini de 1 Iunie - Intrare liberă pentru toți sibienii de la 0 la 100 de ani

„La cest eveniment vor participa Ultimate eleven, F.C, Avrig, FC Sharks și A.C.S.D.C. Fotbal Sibiu. Sibienii care vor să vadă cele patru echipe sunt așteptați joi, 25 mai, în Valea Aurie” a transmis Flitar Silviu, organizator.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu