divertismentul poate fi profitabil pentru pariori?

Pariurile sportive s-au diversificat de-a lungul timpului, din 1949, atunci când a fost înființată prima agenție de pariuri în lume (Nevada, SUA). La început, pariorii plasau pariuri pe cursele de cai, ca mai apoi, în timp, aceștia să poată miza pe evenimente din fotbal, baschet, tenis, volei, handbal sau sporturi de iarnă.

Așa se face că astăzi pariorii pot plasa bilete inclusiv pe sporturi exotice (floorball, trotting, etc) și chiar pe evenimente politice sau din industria divertismentului. Mai mult decât atât, atunci când aceștia joacă pe platformele de iGaming licențiate, așa cum este site-ul de pariuri sportive și cazinou GGbet, cotele oferite pentru astfel de evenimente se pot dovedi profitabile.

Pe ce evenimente din industria divertismentului se poate paria?

Fotbalul este considerat sportul cel mai profitabil pentru pariori, acest lucru datorându-se atât multitudinii de evenimente care au loc, cât și varietății de piețe sportive. Chiar dacă nu se numără printre cele mai bine reprezentate segmente dintr-o secțiune de pariuri sportive, divertismentul poate constitui o sursă de profit pentru pariorii experimentați.

Pariorii au la dispoziție o varietate de evenimente din industria divertismentului pe care pot plasa predicții, pe lângă evenimentele din politică:

  • Show-uri TV de tip reality – printre acestea se numără American’s Got Talent, Survivor, X Factor, Britan’s Got Talent, Dacing on Ice, Love Island, The Masked Singer, Eurovision, Big Brother, The Voice și multe altele;
  • Filme și seriale TV;
  • Gale de muzică și film – Oscar, Bafta, Razzies, Emmy, Golden Globes, etc;
  • Competiții culinare;
  • Alte tipuri de divertisment – Premiile Nobel, Miss Universe, WWE, etc.

Aceste evenimente sunt disponibile și pentru pariorii din România, în oferta operatorilor de pariuri regăsindu-se și evenimente locale pe care se poate paria.

Cum poți paria în mod profitabil pe un eveniment din categoria divertisment?

Primul pas pe care trebuie să îl facă un parior este alegerea unui operator de pariuri sportive care să fie licențiat și să funcționeze legal în jurisdicția locală. Următorul pas este legat de selectarea evenimentului pe care va plasa predicții. Pentru a reuși să obțină profit, acesta trebuie să urmărească evenimentul respectiv.

De exemplu, dacă vrea să parieze pe câștigătorul competiției Dancing on Ice din Marea Britanie, acesta trebuie să urmărească desfășurarea concursului pentru a aproxima cât mai bine șansele de câștig ale participanților. Un alt aspect de care trebuie să țină cont este cota oferită.

În acest caz, obținerea unui profit uriaș înseamnă să parieze pe cota cea mai mare, dar care are probabilitatea cea mai scăzută să se îndeplinească. Dacă își dorește un câștig sigur, cu un mic profit, atunci poate opta pentru cota cea mai mică, dar care are nivelul cel mai ridicat de probabilitate.

Ce fel de pariuri pot fi plasate pe un eveniment din industria de divertisment?

Pariurile pe evenimentele de divertisment sunt de tip ante, acestea trebuind plasate de începerea evenimentului. Tocmai din acest motiv este necesar ca pariorul să se documenteze cât mai bine pentru ca predicția plasată de acesta să fie corectă.

Care sunt cele mai profitabile evenimente din divertisment pe care poți paria?

Agențiile de pariuri sportive acordă o atenție deosebită și oferă cote foarte mari evenimentelor care sunt extrem de populare. De exemplu, premiile Oscar sau show-urile TV cu un impact major în rândul oamenilor, așa cum sunt American’s Got Talent, se poziționează sus din punct de vedere al cotelor oferite de către operatorul de jocuri de noroc.

Cum să îți alegi operatorul de pariuri sportive atunci când vrei să obții profit la pariurile plasate pe divertisment?

Calitatea operatorului de pariuri sportive are un impact deosebit asupra profitului potențial pe care îl poate obține un parior pe evenimentele din industria divertismentului. Pe lângă licență, operatorul trebuie să dispună și de o selecție variată de evenimente din divertisment pe care se poate paria, precum și de o suită de bonusuri și promoții care să fie în avantajul pariorului.

Cotele oferite pentru evenimentele din divertisment trebuie să fie mult mai avantajoase în comparație cu ale celorlalți operatori. În general, casele de pariuri sportive de top le oferă pariorilor cote mărite, iar evenimentele majore din industria divertismentului beneficiază chiar de cote speciale.

Poți paria cu profit pe evenimentele din sectorul divertismentului pe termen lung?

Unul dintre avantajele oferite de această categorie de pariuri este posibilitatea de documentare asupra evenimentului. Spre deosebire de fotbal și alte sporturi de echipa sau individuale, acest tip de evenimente se desfășoară o singură dată în cursul unui an calendaristic.

Iar acest aspect îl ajută pe parior să beneficieze de timpul necesar realizării unei documentări aprofundate. De cele mai multe ori, informațiile legate de acest eveniment pot fi colectate cu mult timp înainte, așa cum este cazul Premiilor Oscar.

În acest fel, pariorul se poate folosi de părerile criticilor de film, poate viziona respectivele pelicule pentru a-și forma o părere proprie și poate să aibă șanse mai mari de succes atunci când pariază pe un astfel eveniment din industria de divertisment.

Ultima oră

Comentariul meu