bărbat beat și fără permis, prins la volanul unui tractor neînmatriculat în chirpăr
FOTO: arhivă

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, beat și fără permis, a plecat la plimbare cu un tractor neînmatriculat. Polițiștii l-au prins pe raza localității Chirpăr și au întocmit dosar penal. 

„Astăzi, 22 mai, în jurul orei 03:30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita, au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Chirpăr, în timp ce se deplasa pe raza localității de domiciliu, la volanul unui tractor”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere, iar în urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodată, vehiculul condus nu figura ca înregistrat sau înmatriculat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Ultima oră

Comentariul meu