accident la săsăuș din cauza unui șofer beat
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au intervenit la un accident în satul Săsăuș din comuna Chirpăr. Două mașini au intrat în coliziune din cauza unui șofer băut. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

„La data de 20 mai a.c., în jurul orei 12:20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că, în centrul satului Săsăuș, comuna Chirpăr, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În timp ce conducea un autoturism, un localnic în vârstă de 68 de ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa regulamentar din sens opus. Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autoturisme.

Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 68 de ani a indicat un rezultat de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu