a șaptea plecare de la csc 1599 șelimbăr - fundașul radu crișan și-a reziliat acordul
Fundașul central Radu Crișan (27 ani) s-a despărțit de CSC 1599 Șelimbăr, echipă pentru care a evoluat în ultimele două sezoane. 
Crișan a fost cel care a solicitat rezilierea acordului, iar conducerea clubului sibian i-a îndeplinit dorința de a pleca la o altă echipă.
După finalul sezonului,  Șelimbăr s-a mai despărțit de Nini Popescu, Igor Arhirii, Ion Cărăruș, Mircea Manole, Stefan Visic și Lucian Buzan, astfel că Radu Crișan este al șaptelea jucător care părăsește trupa lui Claudiu Niculescu. Golgheterul Jordan Gele este și el la final de contract și încă nu a dat un răspuns la oferta de prelungire, astfel că pare greu de crezut că francezul va continua.
Până acum, ”călăreții roșii” au anunțat două transferuri, ambele de la Miercurea Ciuc, de unde au venit atacantul Marvin Schieb și fundașul central Mickael Panos.
”Mulțumim, Radu Crișan! Jucătorul a solicitat încetarea raporturilor contractuale. Fundașul central în vârstă de 27 de ani a acumulat 1381 minute în 16 partide sezonul acesta, îmbrăcând tricoul “călăreților roșii”. De asemenea a marcat și golul care ne-a adus victoria cu Poli Timișoara, în etapa a 4-a a play-out-ului. Îi dorim mult succes în carieră!” a fost comunicatul dat publicității de CSC 1599 Șelimbăr.
Radu Crișan iscălise un contract valabil pe doi ani, în vara anului trecut. De-a lungul carierei sale, fundașul central a mai evoluat la Rapid București, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt, Astra, UTA Arad, Academica Clinceni și U Cluj. Jucătorul are la activ și o promovare în Liga 1 la activ, cu UTA, în sezonul 2019-2020.
a șaptea plecare de la csc 1599 șelimbăr - fundașul radu crișan și-a reziliat acordul

Ultima oră

Comentariul meu