rareș uță mulțumește fanilor din sala transilvania - ”i-am simțit alături de mine, pe teren”

Pivotul echipei CSU Sibiu,  Rareș Uță a avut o prestație bună sâmbătă, în meciul patru din finala mică a Ligii Naționale de baschet, contra Rapidului. Uță a marcat  15 puncte și a reușit 5 recuperări, iar Sibiul s-a impus într-un  final dramatic cu 73-71, egalând scorul la general: 2-2.

Internaționalul Sibiului spune că diferența a fost făcută de minunatul public din Sala Transilvania.  „Să bați Rapidul fără să marchezi de trei puncte, cu 50% de la libere și eu am ratat o grămadă de libere este un lucru extraordinar. Să reușești să îi ții la 70 de puncte, Rapid este o echipă foarte talentată, este un lucru extraordinar. Acest lucru l-am realizat mulțumită în mare parte fanilor, care au fost extraordinari, chiar i-am simțit cu mine pe teren, alături la fiecare minge și sperăm să vină în număr cât mai mare la Rapid. Acum, presiunea este acum la ei și cred că dacă vom face un meci bun vom aduce medaliile de bronz acasă” a spus Rareș Uță, la finalul jocului patru, câștigat sâmbătă de sibieni, scor 73-71.

Meciul decisiv din finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin este programat în Sala Rapid, marți, 23 mai, de la ora 18.45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

Finala mică:

  • Meciul 1: Rapid București  –  CSU Sibiu    83-72
  • Meciul 2: Rapid București – CSU Sibiu     83-87
  • Meciul 3:  CSU Sibiu – Rapid București    74-79
  • Meciul 4:  CSU Sibiu – Rapid București   73-71
  • Meciul 5:  Rapid București – CSU Sibiu – marți, 23 mai, FRB TV, Digi Sport 3

rareș uță mulțumește fanilor din sala transilvania - ”i-am simțit alături de mine, pe teren”

Ultima oră

Comentariul meu