cadre didactice și cercetători din 30 de țări vin la ulbs - începe săptămâna internațională iweek

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează cea de-a IX-a ediție a Săptămânii Internaționale (iWeek) în perioada 22-26 mai 2023.

Evenimentul, va avea drept temă „Erasmus without papers – Erasmus without borders” și se va concentra pe dezvoltarea internaționalizării într-o lume orientată spre digitalizare. De asemenea, își propune să aducă un impact pozitiv asupra instituțiilor de învățământ superior.

Peste 80 de cadre didactice și cercetători din 30 de țări de pe toate continentele participă la această ediție, consolidând astfel reputația iWeek ca un eveniment important în peisajul academic sibian.

cadre didactice și cercetători din 30 de țări vin la ulbs - începe săptămâna internațională iweek

Ceremonia de deschidere va avea loc în Aula „Avram Iancu” a Facultății de Litere și Arte, luni, 22 mai 2023, începând cu ora 10:00. Lucrările manifestării vor fi desfășurate în format hibrid, iar programul detaliat poate fi consultat online la adresa: https://conferences.ulbsibiu.ro/iweek/programme/.

Dacă nu puteți participa fizic, puteți urmări în direct evenimentul de deschidere accesând link-ul: https://conferences.ulbsibiu.ro/iweek/live/.

Ultima oră

Comentariul meu