vreme capricioasă în weekend la sibiu - soare și temperaturi ridicate dimineața, ploi locale în a doua parte a zilei

Meteorologii anunță temperaturi ridicate în acest weekend, cu maxime de 23°C la Sibiu. Ne așteaptă un weekend cu soare și temperaturi destul de ridicate în toată țara. Local, în special după-amiaza, vor exista averse de ploaie și furtuni.

Sâmbătă aduce o zi variabilă din punct de vedere meteorologic. După-amiaza sunt așteptate averse de ploaie și există posibilitatea unor tunete. Temperatura maximă va atinge 23°C, iar vântul va sufla cu viteze între 15 și 25 km/h. Probabilitatea de ploaie este de 50%. Pe parcursul nopții, cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura va scădea până la 11°C.

Duminică se anunță de asemenea a fi o zi cu temperaturi ridicate, însă în timpul după-amiezii, se anunță apariția ploilor. Maxima zilei va fi de 22°C, iar vântul va sufla cu viteze între 10 și 15 km/h. Probabilitatea de ploaie crește la 80%. În timpul nopții, cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura va scădea la 10°C.

La Bâlea Lac se înregistrează o temperatură de 21 de grade Celsius și cer înnorat. Există posbilitatea unor precipitații sporadice pe parcursul zilei.

Astfel, pentru acest weekend se anunță o combinație de vreme însorită și ploi de scurtă durată în unele zone. Este recomandat să fiți pregătiți pentru aceste condiții variabile și să luați măsuri adecvate pentru a vă adapta la condițiile meteo specifice.

Ultima oră

Comentariul meu