sibianul marvin schieb, al doilea transfer al șelimbărului
Atacantul Marvin Schieb (26 ani)  a semnat cu echipa de Liga a 2-a, CSC Șelimbăr, fiind al doilea jucător transferat pentru sezonul viitor. 
CSC 1599 Șelimbăr a anunțat sâmbătă cel de-al doilea transfer din pauza competițională, vârful Marvin Schieb. Ca și primul jucător transferat după finalul sezonului, mijlocașul central Mickael Panos, Schieb provine tot de la echipa din Miercurea Ciuc.
Marvin Schieb (26 ani) este originar din Slimnic – Sibiu, dar s-a născut în Germania. După revenirea familiei sale în țară, atacantul a jucat pentru U Cluj, ASA Târgu Mureș, SSU Poli Timișoara, iar în ultimele trei sezoane și jumătate a fost la FK Miercurea Ciuc. În ultimul sezon a fost folosit în 21 de partide, însă doar în trei ca titular, a adunat 569 de minute pe teren și a înscris doar o dată.
”Bine ai venit, Marvin Schieb! Suntem bucuroși să anunțăm următorul transfer al acestei veri! Marvin Schieb, mijlocaș în vârstă de 26 de ani, este noul jucător al echipei noastre! Mijlocașul sibian a jucat sezonul trecut la AFK Csikszereda, bifând 15 partide, acumulând 409 de minute la formația din Miercurea Ciuc. În trecut a mai jucat pentru Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș și U Cluj. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CSC 1599 Șelimbăr!” a fost postarea dată publicității de clubul sibian.
Echipa lui Claudiu Niculescu mai negociază cu încă doi jucători de la Miercurea Ciuc, Roberto Romeo și Claudiu Apro, jucători care ar putea fi anunțați zilele viitoare. Robert Romeo (33 ani) este un jucător cu mare experiență, el evoluând sezoane bune pentru Gaz Metan Mediaș.
sibianul marvin schieb, al doilea transfer al șelimbărului

Ultima oră

Comentariul meu