Balaure și-a revenit după i s-a făcut rău la meciul cu U Cluj - Clubul sibian a anunțat că e bine

Silviu Balaure, unul dintre cei mai în formă jucători de la FC Hermannstadt din acest sezon a avut nevoie de asistență medicală specializată după ce i s-a făcut rău la pauza partidei cu Universitatea Cluj.

Clubul anunță însă că jucătorul se află în afara oricărui pericol după ce i s-au efectuat mai multe analize la spital. Echipa medicală a intervenit imediat și a decis transportul lui Balaure la spital pentru investigații suplimentare. Sâmbătă dimineața, clubul FC Hermannstadt a făcut un anunț oficial prin intermediul paginii lor de Facebook, confirmând că rezultatele testelor indică starea bună de sănătate a jucătorului.

„Silviu Balaure a fost schimbat la pauză cu Cristi Bărbuț, după ce i s-a făcut rău. Mijlocașul nostru a fost dus la spital, unde a efectuat mai multe analize, care au ieșit în parametrii normali. Silviu este acum în afara oricărui pericol” au transmis reprezentanții echipei FC Hermannstadt într-o postare pe pagina de Facebook a clubului.

Silviu Balaure s-a dovedit a fi un element vital în sezonul curent al SuperLigii României. Cu un total impresionant de 39 de meciuri jucate, el a demonstrat constant profesionalism și abilități fotbalistice remarcabile. Pe lângă prestațiile sale solide în teren, Balaure a reușit să marcheze 4 goluri și să ofere 5 assisturi

Ultima oră

Comentariul meu

Publică