foto video s-a modificat circulația pe podul de pe șoseaua alba iulia - traficul auto s-a mutat pe celelalte două benzi

Traficul pe podul peste Cibin s-a schimbat pe partea dinspre strada Malului. Începând de vineri, lucrările la pod se vor desfășura pe partea dinspre strada Maramureșului. 

foto video s-a modificat circulația pe podul de pe șoseaua alba iulia - traficul auto s-a mutat pe celelalte două benzifoto video s-a modificat circulația pe podul de pe șoseaua alba iulia - traficul auto s-a mutat pe celelalte două benzifoto video s-a modificat circulația pe podul de pe șoseaua alba iulia - traficul auto s-a mutat pe celelalte două benzi

De vineri, 19 mai, traficul peste pod se va desfășura pe partea dinspre str. Malului, închizându-se circulația pe partea dinspre str. Maramureșului pentru execuția ultimelor lucrări: finalizarea rosturilor podului, așternerea ultimului strat asfaltic,amenajarea iluminatului arhitectural și vopsirea elementelor din beton. De asemenea, se va lucra la pistele pentru biciclete de sub pod.

Circulația a fost mutată vineri dimineața, iar șoferii circulă în acest moment pe partea aproape finalizată a podului. Ultimele detalii pe strada Malului se vor executa fără a mai fi necesară închiderea traficului. În momentul de față se circulă în condiții normale, iar la finalul lunii urmează ca podul să fie finalizat și deschis.

foto video s-a modificat circulația pe podul de pe șoseaua alba iulia - traficul auto s-a mutat pe celelalte două benzifoto video s-a modificat circulația pe podul de pe șoseaua alba iulia - traficul auto s-a mutat pe celelalte două benzi

 

Ultima oră

Comentariul meu