bugetul programului casa verde fotovoltaice epuizat în doar câteva minute - au fost alocate fonduri de 100 de milioane de euro
Sursa foto: Idealista

Bugetul de 99.860.000 de lei alocat regiunii București-ilfov a fost rezervat integral în primele nouă minute, prin înscrierea unui număr de 4.993 de persoane fizice, anunță Administrație Fondului de Mediu.

„Îi felicit pe toți beneficiarii care s-au înscris astăzi, dar și pe colegii noștri de la Administratia Fondului pentru Mediu care s-au mobilizat exemplar și au dovedit că se poate realiza o aplicatie care să funcționeze eficient. În continuare exista provocări, dar sper ca totul să decurgă la fel de bine în toate celelalte etape”, a declarat ministrul Mediului, Tanczos Barna, scrie Digi24.

Pentru toate regiunile, în prima zi programată, înscrierea în aplicație va începe la ora 10:00. Pentru regiunile în care înscrierea se va realiza în trei zile lucrătoare consecutive, înscrierea începe la ora 10:00 în prima zi și continuă până în cea de a treia zi, la ora 23:59.

Ultima oră

Comentariul meu