inter sibiu și fc avrig se vor duela în finala cupei româniei, faza județeană

Ca și anul trecut, Inter Sibiu și FC Avrig își vor disputa și în acest sezon finala fazei județene a Cupei României. Ultimul act este programat pe 7 iunie, locația urmând a fi anunțată în aceste zile de conducerea AJF.

Nu a fost loc de surprize în semifinalele cupei, faza județeană, care s-au disputat miercuri, 17 mai.

Inter Sibiu s-a impus cu un categoric 6-1 în disputa cu ACS Bradu. Cele două echipe se întâlniseră cu doar patru zile înainte, pe ”Obor”, în meci contând pentru Liga 4 și în care sibienii câștigaseră cu 5-0.  Echipa pregătită de Daniel Tătar este favorită la câștigarea trofeului, după ce a ratat câștigarea titlului județean și disputarea barajului de promovare.

A treia clasată în Liga 4, FC Avrig a a câștigat cealaltă semifinală, pe Stadionul Voința, 2-1 cu Arsenal Sibiu. Luca și Coman au marcat golurile echipei pregătite de Gabriel Tănase.

Ultimul act se va disputa pe 7 iunie și AJF Sibiu va stabili împreună cu cele două finaliste locația ultimului act. În campionat, Inter Sibiu și Avrig sunt despărțite de doar două puncte.

Inter și FC Avrig și-au disputat finala cupei și sezonul trecut, la Miercurea Sibiului, când sibienii s-au impus clar, cu 3-0.

inter sibiu și fc avrig se vor duela în finala cupei româniei, faza județeană

 

Ultima oră

Comentariul meu