emil boc, înaintea finalei cupei româniei - ”toate drumurile duc la sibiu”
foto Ziua de Cluj

Miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu se dispută finala Cupei României Betano, ediția 2022-2023: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj.

Va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiții fotbalistice din țara noastră se va disputa în inima țării, la Sibiu, oraș aflat la câțiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 și cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediții.

Primarul din Cluj, Emil Boc i-a felicitat pe jucătorii Universității Cluj pentru asigurarea menținerii în Superligă, iar atenția sa se îndreaptă acum către duelul cu Sepsi OSK.

*”Studenții” și-au îndeplinit principalul obiectiv al sezonului, evitarea retrogradării și a locurilor de baraj, iar toate gândurile sunt acum la finala Cupei României, de la Sibiu. Nu face excepție nici Emil Boc, cel care a ținut să îi felicite pe cei din club și care așteaptă cu nerăbdare jocul cu Sepsi OSK. Avem planuri serioase cu Universitatea Cluj în materie de infrastructură, dar vor fi anunțate puțin mai încolo. Toate drumurile duc la Sibiu! Să ne bucurăm de fotbal, să ne bucurăm de „U” Cluj” a declarat Emil Boc, relatează Ziua de Cluj.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi. Prețul biletelor la finala Cupei României Betano: 25 RON (peluze) și 40 RON (tribune).

Ultima oră

Comentariul meu