ce filme noi vedem la cineplexx sibiu din 19 mai

Săptămâna aceasta, Cineplexx Sibiu aduce premiere palpitante pentru toți iubitorii de film. Indiferent dacă ești pasionat de acțiune sau te bucuri de aventurile pline de imaginație, există ceva special pentru tine. Iată două premiere de neratat:

ce filme noi vedem la cineplexx sibiu din 19 maiFURIOS ȘI IUTE X (AP12) – Regizat de Louis Leterrier, acesta este al zecelea film din seria Fast and Furious. Dominic Toretto (interpretat de Vin Diesel) și familia sa se confruntă cu fiul răzbunător al lui Hernan Reyes, temutul traficant de droguri ucis în Fast Five (2011). Filmul aduce o combinație explozivă de acțiune, mister și thriller. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Charlize Theron și Jason Statham fac parte din distribuția impresionantă a acestui film plin de adrenalină. Nu ratați ocazia de a vă bucura de acest spectacol pe marele ecran!

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3Bxtnlt

YouTube video

ce filme noi vedem la cineplexx sibiu din 19 maiMICUL ALLAN – O AVENTURĂ EXTRATERESTRĂ (AG) – O animație captivantă pentru întreaga familie. Vacanța de vară plictisitoare a lui Allan prinde viață atunci când vecinul său obsedat de OZN-uri crede că băiatul este o antenă umană care poate ajuta la captarea informațiilor despre o invazie extraterestră. Aventurile încep atunci când Allan este salvat de Britney, o fată venită din spațiu. Această animație aduce umor, imaginație și momente emoționante într-o poveste care ne învață să apreciem conexiunile cu cei din jurul nostru. Vino să descoperi această călătorie cosmică plină de surprize!

2D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3WaBkXo

YouTube video

Pentru a face experiența ta la Cineplexx Sibiu și mai plăcută, beneficiezi de promoția Family Pack. În această promoție specială, poți achiziționa pachete cu prețuri avantajoase pentru familii, astfel încât să te bucuri de timpul petrecut în compania celor dragi la filmele de animație din program. Asigură-te că nu ratezi această oportunitate de a transforma o vizionare de film într-o experiență memorabilă pentru întreaga familie!ce filme noi vedem la cineplexx sibiu din 19 mai

Profită de aceste oportunități și bucură-te de experiența captivantă pe care o oferă cinema-ul. Rezervă-ți locul la unul dintre aceste filme de neuitat și lasă-te purtat de magia ecranului mare!

Pentru mai multe informații despre programul de proiecții și rezervări, accesează cineplexx.ro

Ultima oră

Comentariul meu