atacantul ștefan visic și-a reziliat acordul cu csc 1599 șelimbăr - sârbul a plecat la altă echipă
Atacantul Stefan Visic (25 ani) s-a despărțit surprinzător de CSC 1599 Șelimbăr, după ce sârbul a decis să meargă la altă echipă și a cerut rezilierea acordului.
Readus în iarnă la echipă după împrumutul la Progresul Spartac, Visic s-a accidentat în amicale și nu a mai putut juca în acest an. În iarnă, doctorii au dat asigurări că sârbul se va recupera de ruptura parțială de ligamente prin kinetoterapie, nefiind nevoie de o intervenție chirurgicală. Însă, după patru luni, atacantul resimte încă dureri la genunchi, astfel că este clar că este nevoie de o intervenție chirurgicală la ligamente.
În urmă cu câteva zile, președintele secției de fotbal de la CSC Șelimbăr, Remus Șerban nu anticipa despărțirea de sârb. ”Visic trebuie să se opereze acum și va lipsi până anul viitor. El era într-o formă foarte bună, echipa ar fi arătat mult mai bine cu el pe teren. Este un jucător de viteză, se pliază bine pe contraatac” a spus atunci președintele secției de fotbal de la CSC Șelimbăr, Remus Șerban.
”Mulțumim, Stefan Visic! Atacantul a decis să își aleagă alt drum în carieră, iar clubul nostru îi dorește însănătoșire rapidă și mult succes!” a anunțat joi clubul pe pagina oficială de facebook.
CSC Șelimbăr l-a luat în vara trecută pe Ștefan Visic de la echipa de Liga 3, Someșul Dej, unde marcase 30 de goluri în 26 de jocuri. Imediat după transfer, Șelimbăr l-a împrumutat pe sârb la Progresul Spartac, de unde l-a readus în iarnă. Până a ajunge în România, atacantul a mai trecut pe la echipele Jedinstvo Banatsko (Serbia), SK Novohrad Lucenec (Slovacia), FK Pohronie (Slovacia),  FK Frydek-Mistek (Cehia) și FK Marcelova (Slovacia).
atacantul ștefan visic și-a reziliat acordul cu csc 1599 șelimbăr - sârbul a plecat la altă echipă

Ultima oră

Comentariul meu