ambulanță implicată într-un accident pe șoseaua alba iulia - șoferiță neatentă, rănită
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, joi seara, la un accident de circulație produs pe Șoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu. O ambulanță care transporta un pacient la spital a fost implicată în eveniment. 

Potrivit polițiștilor sibieni, este vorba despre o coliziune între o autospecială aparținând SAJ Sibiu și un autoturism, ambele conduse spre centru. „Ambulanța circula în regim prioritar, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, transportând un pacient, adult”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 39 de ani. Aceasta a fost rănită ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la spital. Tot la spital a fost dus și pacientul aflat în ambulanță în momentul impactului. „Pacientul de sex masculin în vârstă de 36 de ani din ambulanță a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Reprezentanții SAJ Sibiu transmit că echipajul de pe ambulanță nu a suferit vătămări corporale în urma incidentului.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului. Accidentul s-a produs în zona Neppendorf. Fără probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu