Miercuri s-au pus în vânzare online biletele pentru jocul patru din finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin, CSU Sibiu – Rapid București. Al patrulea duel din seria pentru bronz este programat sâmbătă, 20 mai, de la ora 19.30, în Sala Transilvania.

Clubul sibian a păstrat prețurile din acest sezon, 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta de până în 14 ani. Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără însă a li se asigura și loc. Tichetele pot fi achiziționate de pe siteul www.bilete.ro.

Biletele pentru jocul trei din Sala Transilvania, care se va disputa joi, 18 mai, de la ora 20.00 sunt sold-out. Știut fiind interesul fanilor sibieni, este sigur că și biletele pentru al patrulea meci se vor epuiza rapid.

După primele două jocuri disputate în Capitală, CSU Sibiu și Rapid sunt la egalitate, scor 1-1, în finala mică a Ligii Naționale. Dacă echipa condusă de Tomas Rinkevicius se impune în cele două meciuri din Sala Transilvania, atunci își adjudecă medaliile de bronz.

 

s-au pus în vânzare biletele pentru meciul patru dintre sibiu și rapid

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu