venirea urșilor în sibiu, motiv de îngrijorare? - directorul direcției silvice: „ important este să nu facă victime”
sursa foto: Arhiv[

Un alt urs și-a făcut simțită prezența în Sibiu, de data aceasta pe Calea Cisnădiei. Directorul Direcției Silvice, Ilie Troancă consideră că venirea urșilor în oraș este un semn al suprapopulării. Acesta este de părere că fenomenul va deveni îngrijorător dacă urșii vor începe să facă victime.

Marți dimineața un urs a fost surprins pe Calea Cisnădiei, iar alți trei au fost observați săptămâna trecută. Troancă nu exclude posibilitatea să fie același urs. „Poate să fie ursul acela, poate să fie altul. În momentul în care cresc populațiile de urși incidența apariției va fi mai mare. Oamenii încep să se obișnuiască cu apariția lor și nu mai este ceva neobișnuit, devine o obișnuință. Dacă se mai întâmplă de zece, cincisprezece ori atunci devine o normalitate. Important este să nu înceapă să facă victime pentru că se poate întâmpla. Ferească Dumnezeu!”, spune directorul Direcției Silvice, Ilie Troancă.

Până în prezent animalul nu a fost găsit. Primăria transmite că „echipele vor rămâne în teren” pentru ca ursul să nu intre în zona urbană. (DETALII AICI)

Citește și: VIDEO FOTO: Autoritățile din Sibiu sunt în alertă – Urs văzut pe Calea Cisnădiei

 

Ultima oră

Comentariul meu