sibian amendat cu 2.000 lei pentru că furat lemne de 470 lei
foto: arhivă

Un sibian care a fost prins transportând material lemnos furat a fost sancționat usturător de polițiști. Omul a furat lemne de 470 de lei, iar pentru această faptă a primit o amendă de 2.000 de lei. 

„Ieri, 15 mai a.c., ora 19:20, polițiștii Secției 4 Porumbacu de Jos, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale, transportului și comercializării materialului lemnos. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Porumbacu de Jos, în timp ce transporta cu un tractor agricol și o caruță, 2,232 mc de material lemnos esența stejar și salcie, fără a avea aviz de însoțire sau document justificativ de proveniență”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 470 de lei, a fost confiscat și predat reprezentantului Ocolului Silvic Avrig. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Totodată, a fost indisponibilizat și un motofierăstrău. Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Ultima oră

Comentariul meu