Publicat înTehnologie, Ultima oră

Lansarea noului iPhone amânată – Facebook Messenger nu va mai funcționa pe Apple Watch

lansarea noului iphone amânată - facebook messenger nu va mai funcționa pe apple watch

Potrivit unui raport creat de analistul Jeff Pu, din cadrul Haitong International Securities, iPhone 15 ar putea avea o îmbunătățire notabilă la nivelul camerei. Aceasta ar avea o capacitate de 48 MP.

Potrivit lui Pui, acești noi senzori vor avea o capacitate de captare a luminii superioară, pentru a produce imagini mai luminoase. Se pare că aceste camere au o tehnologie diferită față de cele de 48 MP folosite de seria iPhone 14.

Lansarea iPhone 15 ar putea fi amânată din cauza camerei

Se pare că aceste camere vor fi folosite pentru seria iPhone 15, atât pentru modelele de bază, cât și cele Pro. Potrivit lui Pu, se pare că partenerii Apple au probleme atunci când vine vorba de producția acestor camere. Partenerii sunt îngrijorați că nu vor putea produce suficienți senzori pentru vânzările iPhone 15, relatează useit.ro

Astfel, lansarea iPhone 15 ar putea fi amânată dacă nu se vor găsi soluții pentru aceste probleme de producție. E posibil ca doar lansarea unora dintre modele să fie amânată sau ca Apple să mute prezentarea oficială într-o altă lună față de septembrie.

Adio Facebook Messenger pe Apple Watch

Meta au anunțat că vor retrage aplicația Facebook Messenger de pe Apple Watch pe data de 31 mai. Ce înseamnă asta? Well, vei primi în continuare notificări și alerte atunci când primești mesaje sau ești sunat, dar nu vei mai putea trimite mesaje direct de pe ceas. Practic, va trebui să îți scoți telefonul din buzunar atunci când vrei să răspunzi la mesaje, ceea ce îi scade utilitatea.

Informația vine grație unei declarații obținute de publicația TechCrunch, care detaliază toată chestia asta. Decizia companiei de a scoate Messenger de pe Apple Watch vine în contrast cu anunțul făcut de Whatsapp recent. Mai exact, cei care au un Pixel Watch sau Samsung Galaxy Watch 5 și au înrolat dispozitivele în programul de beta pot descărca o aplicație pentru Whatsapp care îi lasă să trimită mesaje text și vocale.

Ambele aplicații sunt deținute de aceeași companie (Meta), deci chiar mi se pare ciudat că vedem două abordări complet diferite. Pe de-o parte, Meta retrage Messenger de pe Apple Watch, pe cealaltă parte Whatsapp a primit o aplicație de WearOS.

lansarea noului iphone amânată - facebook messenger nu va mai funcționa pe apple watch

Ultima oră

Comentariul meu

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții