au început înscrierile pentru școlile de vară din sibiu - tarifele ajung și la 1800 de lei
Sursă foto: Facebook/Școala de vară AGORA Cisnădioara

Mai multe școli și grădinițe de vară din Sibiu și-au început înscrierile. Părinții s-au interesat deja de locul unde copilul se poate distra și învăța în perioada de vară, iar ofertele primite combină activități de relaxare, de învățare, dar și sportive.

În Sibiu există numeroase școli de vară care deja și-au început înscrierile. La o simplă căutare pe internet sau pe site-urile de socializare, părinții pot găsi numeroase variante pentru a le asigura copiilor activități creative și educative pe timpul verii.

Tabere în natură la Școala primară Anima

Pentru această vară, Școala primară Anima vine cu diferite oferte de activități, printre care se numără: cățăratul, conectare cu natura prin drumeție, meșteșuguri, activități sportive de tip curse cu obstacole, cățărat și activități în aer liber. Taberele se vor desfășura între iunie și iulie, de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00.

au început înscrierile pentru școlile de vară din sibiu - tarifele ajung și la 1800 de lei
Sursă foto: Facebook/ Școala Anima

„Peste vară avem taberele de ieșit în natură, cu durata de o săptămână, dar sunt tabere de zi în care nu se doarme acolo, așa cum am avut și anul trecut. Tarifele sunt la fel ca anul trecut 750 de lei pe săptămână. Părinții au venit deja să se intereseze de aceste tabere, mai ales cei care au fost în anii trecuți au început să ne sune și o mare parte din participanții sunt copiii școlii noastre” ne-a spus Ruxandra Hanea, fondatoarea Școlii primare Anima.

Ateliere de meserii la Școala de vară Agora

Anul acesta Școala de vară Agora le-a pregătit copiilor o serie de ateliere de meserii în care vor învăța de la experți ce înseamnă să fii apicultor, arhitect și programator. Orarul școlii a fost gândit pentru copii în intervalul de vârstă 7-12 ani și se va desfășura de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00, în perioadele 19.06 – 30.06 și 3.07 – 14.07. Tariful este de 1800 de lei pentru cele două săptămâni, cu 100 de lei mai mult decât anul trecut.

au început înscrierile pentru școlile de vară din sibiu - tarifele ajung și la 1800 de lei
Sursă foto: Facebook/ Școala de vară AGORA Cisnădioara

„Avem activități cultural-artistice, avem ateliere de pictură, ateliere de muzică, ateliere de interes spiritual – cultural. Aici în Cisnădioara, aniversăm 800 de ani de la prima atestare documentară a cetății, chiar la casa Agora care este sediul nostru ca școală. Iar la casa Agora, este o mini expoziție cu obiecte religioase, creștine pe care le vom vizita. Noi am încercat să rămânem fideli locului. Vor avea înviorare în fiecare dimineață de la 9 la 10, atelierul de meserii în prima parte a zilei, apoi servim prânzul și după amiază avem atelierele acestea. O avem invitată și pe o doamnă botanist, Mihaela Sava, care îi va iniția pe copii în tainele plantelor medicinale. Vom culege plante medicinale, apoi vom coase săculețe în care vom depozita aceste plante medicinale, vom face drumeții, vinerea este drum de drumeție” ne-a spus Alina Sârbu, reprezentant al Școlii.

Activități sportive la Zingoplanet

Pentru vacanța de vară, Zingoplanet a pregăti diferite activități educative care se vor desfășura atât în interior, cât și în exterior. Acestea vor include tobogane normale și gonflabile, teren fotbal, mașinuțe, roboți electronici, tiroliene, puști cu bile burete, Arena Lasermaxx, Arena baschet, hochei, biliard și VR.

au început înscrierile pentru școlile de vară din sibiu - tarifele ajung și la 1800 de lei
Sursă foto: Facebook/ Zingoplanet

Vârstă acceptata este 6-13 ani. Prețul pentru o săptămână începe de la 250 de lei, iar dacă se dorește și masă se adaugă 20 lei pe zi.

 

Ultima oră

Comentariul meu