VIDEO CSU Sibiu câștigă meciul al doilea cu Rapid și egalează la general - Urmează două meciuri în Sala Transilvania

CSU Sibiu s-a impus luni seară, în deplasare, 87-83 cu Rapid București și a egalat situația la general în finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin, scor 1-1. Echipa lui Tomas Rinkevicius poate câștiga medaliile de bronz sâmbătă, în Sala Transilvania, în fața propriilor fani.

După ce pierduse primul meci al seriei, Sibiul avea mare nevoie luni de un succes, pentru a relansa disputa pentru bronz, contra Rapidului. Gazdele au avut însă un prim sfert excelent și profitând de slăbiciunile defensivei sibiene, au condus cu 31-20 după primele 10 minute.

După 14 minute, Rapidul avea +15 pe tabelă și se părea că se repetă istoria primului meci. Însă, CSU are un atu important: nu renunță niciodată. Sibienii au redus din diferență și la pauza mare, vișiniii conduceau cu 50-43.

VIDEO CSU Sibiu câștigă meciul al doilea cu Rapid și egalează la general - Urmează două meciuri în Sala Transilvania

Echipa lui Rinkevicius a început perfect repriza secundă și a egalat imediat, 50-50, după care a preluat prima dată avantajul, 59-57.  După 30 de minute, scorul era egal,  63 – 63, iar ultimul sfert a fost decisiv. Echilibrul a continuat și în ultimul sfert, în care Sibiul a fost mai lucidă pe final și a obținut o victorie mare, 87-83. După primele două jocuri din Capitală, scorul este egal, 1-1 și seria se mută în Sala Transilvania, unde sunt programate următoarele două jocuri, joi, 18 mai și sâmbătă, 20 mai. Dacă câștigă ambele partide, trupa lui Rinkevicius își adjudecă medaliile de bronz în acest sezon, o performanță importantă pentru baschetul sibian.

CSU Sibiu: Pratt 17, Uță 17, Blumbergs 14, Barro 10, Dragoste 9, Whelan 7, Ionescu 6, Marinelli 4, Manchon 2, Gavriloaia 1.

Program finala mică:

  • Meciul 1: Rapid București  –  CSU Sibiu    83-72
  • Meciul 2: Rapid București – CSU Sibiu     83-87
  • Meciul 3:  CSU Sibiu – Rapid București – joi, 18 mai, ora 20:00, Digi Sport, FRB TV
  • Meciul 4:  CSU Sibiu – Rapid București – sâmbătă, 20 mai, FRB TV
  • Meciul 5 (dacă este nevoie):  Rapid București – CSU Sibiu – marți, 23 mai, FRB TV
    YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică