Un consilier local cere desființarea unor locuri de parcare din Ștrand - Blochează accesul către stația de autobuz

Diana Mureșan, consilier local din partea USR, propune desființarea unor locuri de parcare din cartierul Ștrand, întrucât acestea blochează accesul călătorilor către autobuzele care opresc în stația din zonă. Oamenii sunt nevoiți să se strecoare printre mașini, iar persoanele în scaune cu rotile sau părinții cu cărucioare nu au cum să ajungă la ușa autobuzului, spune Mureșan, care a adus problema în atenția Tursib și a Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu. 

În cartierul Ștrand, pe strada Maramureșului, oamenii care folosesc transportul public în comun ajung cu greu către autobuzele care opresc în locul destinat, din cauza parcării care se află fix între trotuar și stație. Diana Mureșan a adus această problemă în atenția Tursib și Direcției Tehnice din Primărie. 

„În prezent între locul de așteptare pe trotuar al călătorilor și locul de oprire al autobuzului în stație este un rând de locuri de parcare. În situația actuală, dacă toate locurile de parcare sunt ocupate, o persoană în scaun rulant sau un părinte cu un copil în cărucior nu are cum să ajungă la ușa autobuzului. Nici ceilalți călători nu ar trebui să fie nevoiți să se strecoare printre mașini. Nu e normal așa ceva”, a scris consilierul Diana Mureșan pe pagina de Facebook.

Mureșan propune ca locurile de parcare să fie eliminate pentru a facilita accesul în siguranță către autobuz. 

Sursa foto: Facebook/Diana Mureșan

Ultima oră

Comentariul meu