Măzăreanu, Mitrache și Vălean, primele plecări de la Cisnădie

După un sezon sub așteptări, Măgura Cisnădie face schimbări masive în cadrul lotului, cu speranța că sezonul viitor va reveni în lupta pentru cupele europene.

Trei jucătoare la final de contract se vor despărți cu siguranță la vară de echipa condusă de Alexandru Weber. Astfel, portarul Ana Maria Măzăreanu, extrema stânga Abigail Vălean și extrema dreapta Cristina Mitrache nu vor continua la Cisnădie. Măzăreanu a semnat deja cu Gloria Buzău, iar Mitrache cu echipa de Divizia A, CSM Iași. Cu siguranță, lista plecărilor de la Măgura va fi una mai lungă, însă aceasta se va decide la finalul sezonului, în funcție de discuțiile pentru rezilierea contractelor.

Cisnădie a perfectat cinci transferuri pentru sezonul viitor: interii stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin) și Ilda Kepic (Buducnost Podgorica), portarii Marina Rajcic (Siofok) și Marta Batinovic (Gloria Buzău) și interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău).

Duminică, în penultima etapă de campionat, Măgura a câștigat detașat pe terenul ultimei clasate, CSM Galați, cu 40-23. Echipa sibiană va încheia sezonul în fața propriilor suporteri, pe 28 mai, cu Gloria Bistrița Năsăud.

Măzăreanu, Mitrache și Vălean, primele plecări de la Cisnădie

Ultima oră

Comentariul meu

Publică