FOTO: Cu ce viteze circulă șoferii prin Sibiu - Unii au fost prinși cu peste 100 km/h

Odată la ceva vreme, comunitatea sibiană este zguduită din cauza tragediilor ce se petrec pe șoselele din județ. Mulți oameni ajung să fie răniți grav sau, și mai rău, să își piardă viața în accidente rutiere cauzate de viteza excesivă. Din păcate, toate aceste evenimente îngrozitoare nu reușesc să tragă un semnal de alarmă, fiindcă în continuare există șoferi care încalcă limitele de viteză, și nu doar cu 10, 20 km/h mai mult decât valorile admise… Zilele acestea, polițiștii sibieni au depistat, în municipiul Sibiu, mai mulți șoferi care circulau – ori mai degrabă zburau – cu peste 100 km/h. 

Din grabă, din teribilism, din inconștiență… Nimeni nu poate știi de ce unii conducători auto aleg să circule cu viteze de autostradă pe străzile orașului. În ultimele zile, polițiștii sibieni au depistat mai mulți vitezomani în trafic, iar unii dintre ei rulau cu peste 100 km/h.

„Revenim cu ultimele viteze surprinse de aparatele radar pe diverse artere din municipiul Sibiu. Radarele sunt în continuare pe teren… aviz amatorilor. Conduceți prudent! Viața are prioritate!”, transmit polițiștii pe pagina de Facebook. 

Vă reamintim că, duminică după-amiază, pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu a avut loc un accident mortal. Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de un autobuz. Impactul a fost devastator, martorii declarând că bărbatul ar fi condus cu viteză mare.

Citește și: Tânărul mort în accidentul de pe Calea Gușteriței – Cristi avea 24 de ani

Ultima oră

Comentariul meu