cum s-a dat de gol un șofer beat și fără permis care conducea prin cisnădie - poliția: „se deplasa sinuos”
foto: arhivă

Un bărbat s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și a plecat la plimbare prin Cisnădie. Din cauza faptul că se deplasa „sinuos”, oamenii legii i-au cerut să oprească, însă șoferul și-a continuat deplasarea. Polițiștii l-au oprit și au descoperit că era și băut. 

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 23:35, polițiștii Orașului Cisnădie au efectuat semnalul regulamentar de oprire, pe strada Grigore Ionescu din oraș, unui autoturism ce se deplasa sinuos, însă la vederea semnalelor acustice și luminoase, conducătorul auto nu s-a conformat, virând pe o altă stradă”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii orașului Cisnădie au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ultima oră

Comentariul meu