tânărul mort în accidentul de pe calea gușteriței - cristi avea 24 de ani

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat, duminică după-amiaza, în urma unui accident înfiorător petrecut pe Calea Gușteriței din Sibiu. Bărbatul s-a izbit violent cu mașina pe care o conducea de un autobuz Tursib, iar impactul a fost devastator. În ciuda eforturilor făcute de medicii ajunși la fața locului, viața acestuia n-a mai putut fi salvată. 

Un accident rutier grav a avut loc, duminică după-amiaza, pe Calea Gușteriței din Sibiu. Un bărbat a intrat cu mașina într-un autobuz Tursib aflat în stație. Impactul a fost extrem de violent.

tânărul mort în accidentul de pe calea gușteriței - cristi avea 24 de ani

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii veniți la fața locului au început manevrele de resuscitare. Fără succes însă. „Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cine este bărbatul decedat

Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de pe Calea Gușteriței se numea Cristian S. Acesta avea 24 de ani. El a studiat, în gimnaziu, la Colegiul Național „Samuel Von Brukenthal” din Sibiu. Cei care l-au cunoscut spun că era „un băiat bun, care se bucura de viață”. Prietenii sunt în stare de șoc în urma celor întâmplate și transmit condoleanțe familiei.

tânărul mort în accidentul de pe calea gușteriței - cristi avea 24 de ani
Sursa: Facebook/Profil Public

„Sincere condoleanțe fratele nostru! Nu o să te uităm niciodată”, a transmis Alexandru. „Condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească și pe tine să te întărească!”, a transmis o altă persoană. „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu îmi vine să cred”, a scris alt prieten. 

În urma accidentului de duminică, nicio altă persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerii care se aflau în autobuzul Tursib lovit de mașina lui Cristi nu au fost răniți. Martorii, în schimb, au fost șocați de cele întâmplate. Unii dintre ei, care au văzut momentul impactului, spun că băiatul conducea cu viteză. „Avea 145 kilometri la oră. Nu se văd urme de frânare lângă autobuz. L-a lovit din plin”, a spus o persoană.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Acesta este al doilea accident mortal din acest weekend. Tot în cursul zilei de duminică, un șofer în vârstă de 72 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în șanț. Evenimentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Hașag spre Sibiu. Mai multe detalii, AICI.

Ultima oră

Comentariul meu