Accident mortal la ieșirea din Hașag spre Sibiu - Șoferul de 72 de ani și-a pierdut viața
foto: arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, duminică, la ieșirea din localitatea Hașag spre Sibiu. Șoferul unei mașini a decedat, după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. 

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe DJ 106B, la ieșirea din Hașag spre Sibiu. „Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Hașag, a pierdut controlul mașini, ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. „Echipajele sosite la fața locului au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 72 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru descarcerarea bărbatului”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă traficul rutier este îngreunat. Cercetările la fața locului continuă.

Ultima oră

Comentariul meu