vremea în weekend la sibiu - răcoare, dar nu plouă - duminică se încălzește
foto: arhivă

Vremea se menține răcoroasă în Sibiu în prima parte a weekendului, urmând ca de duminică temperaturile să crească spre normalul perioadei. Nu se anunță ploi, deși este posibil ca, temporar, pe arii restrânse, să apară precipitații slabe. Sibienii se pot bucura chiar și așa de activitățile pregătite de muzeele din oraș cu prilejul evenimentului „Noaptea Muzeelor”. 

Ziua de sâmbătă aduce temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei în Sibiu, cerul fiind înnorat mai ales în a doua parte a zilei. Șansele se ploaie sunt însă scăzute, maxima zilei fiind de 17 grade, astfel că sibienii pot participa fără grijă la evenimentele în aer liber pregătite de „Noaptea Muzeelor”. 

În Muzeul în Aer Liber din Sibiu au loc concerte. De la ora 20:30, pe scena de pe lac va urca Kosta – DJ Set, iar de la ora 22:00 Damian&The Brothers vor încânta publicul sibian. Seara se va încheia cu Funky Drop, care va urca pe scenă de la ora 23:00.

Programul complet al evenimentelor organizate de Noaptea Muzeelor poate fi consultat AICI. 

Duminică vremea se mai încălzește, iar temperaturile sunt în creștere, fiind apropiate de normalul termic al acestei perioade. Maxima zilei va fi de 19 grade. Începând de săptămâna viitoare, temperaturile vor urca până la 22-23 de grade Celsius. DETALII AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu