video: sute de motocicliști au dat start sezonului moto la sibiu - campanie de conștientizare pentru prevenirea accidentelor

Sute de motociliști din județul Sibiu, dar și din țară au participat, sâmbătă, la deschiderea sezonului moto. Organizațiile și cluburile au continuat tradiția și au organizat un marș în oraș, urmat de o serie de activități organizate în colaborare cu IPJ Sibiu cu scopul de a informa motocicliștii, dar și ceilalți participanți la trafic, despre importanța respectării regulilor de circulație pentru a preveni accidentele rutiere.

Motocicliștii și-au dat întâlnire la ora 12:00 în zona Dedeman, iar de acolo au pornit într-o paradă prin oraș. Ulterior, între orele 13:30 – 17:00, au staționat în parcarea Teatrului, unde au participat la o serie de activități, organizate în colaborare cu IPJ Sibiu, menite să adună în atenția celor prezenți importanța respectării regulilor de circulație pentru a evita evenimentele neplăcute în trafic. 

În cele câteva ore în care motocicliștii și-au dat întâlnire la Sibiu, în parcarea de la teatru s-au desfășurat o serie de activități de informare cu privire la normele rutiere, la importanța regulilor de circulație și raționamentele din spatele acestor reguli.
video: sute de motocicliști au dat start sezonului moto la sibiu - campanie de conștientizare pentru prevenirea accidentelor

Evenimentul este deja o tradiție în municipiul Sibiu. În fiecare an, la începutul sezonului, motocicliștii participă la activități alături de șoferi, cluburi de motocicliști și școli auto. 

Sursa video/foto: IPJ Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu