accident pe șoseaua alba iulia - trei persoane duse la spital, printre care un bebeluș

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe Șoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu. Trei persoane, printre care și un bebeluș, au fost duse la spital. 

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Cristian, în apropiere de intersecția cu Aleea Iasomiei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cristian, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un sibian în vârstă de 68 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 48 de ani, o fetiță în vârstă de 6 luni, o minoră în vârstă de 11 ani și o tânără în vârstă de 18 ani, care au fost transportate la spital conștiente.

“Echipajul Smurd a asistat medical o tânără în vârstă de 18 ani care a fost transportată la UPU Sibiu conștientă cu un traumatism la membre. De asemenea la locul accidentului a intervenit și un echipaj SAJ care a preluat doi minori”, spune Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Sursa foto: Facebook/INFO TRAFIC Jud. SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu