VIDEO: PNL nu știe dacă Adrian Bibu va candida din nou la Primăria Sibiu - Turcan: „Procedura de desemnare a candidaților se stabilește la nivel național”
foto: arhivă

PNL nu și-a anunțat candidatul pentru Primăria Sibiu pentru alegerile locale de anul viitor, organizația județeană urmând să respecte procedura de desemnare stabilită la nivel național, a spus, vineri, deputatul Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă. Asta deși Adrian Bibu, care a fost numele dat de liberali la alegerile din 2020, și-a anunțat intenția de a candida din nou. 

PNL se afla pe primul loc în preferințele de vot ale sibienilor, potrivit deputatului Raluca Turcan, care spunea, în februarie 2023, că datele au rezultat în urma unui sondaj de opinie. La acea vreme, deputatul spunea și că până la începutul lunii martie va fi definită strategia partidului în ceea ce privește proiecțiile electorale pentru fiecare organizație. Totuși, până acum, nu a fost anunțat numele candidatului pentru primăria Sibiu. 

„De la momentul în care v-am spus că am realizat o analiză sociologică, din care reiese că Partidul Național Liberal este de departe apreciat de sibieni ca fiind cel mai puternic partid din Sibiu, nu am mai realizat alt sondaj, iar procedura de desemnare a candidaților este una care se stabilește la nivel național, iar noi ca organizație vom urma acești pași”, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Sibiu, deputatul Raluca Turcan. 

Liberalul Adrian Bibu a fost candidatul PNL la alegerile din 2020. În trecut, el a susținut cu tărie ca va candida și la alegerile următoare.

Citește și: Adrian Bibu va fi candidatul PNL pentru alegerile locale din 2024 – „Ca în sport: dacă nu ne accidentăm voi candida”

Ultima oră

Comentariul meu

Publică