românia, a ratat calificarea în finala eurovision - theodor andrei, criticat de jurnaliștii din anglia - ”aleargă pe scenă într-un costum mulat”
foto Profimedia Images

România a ratat calificarea în finala Eurovision, iar cântărețul român Theodor Andrei a fost criticat la final de către jurnaliștii britanici. Finalistele sunt Polonia, Australia, Armenia, Slovenia, Belgia, Austria, Lituania, Albania, Cipru și Estonia.

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a cântat în această seară, în a doua semifinală a concursului. Jurnaliștii BBC au fost mirați de punerea în scenă a piesei „D.G.T. (Off and On)” și au comentat-o ironic.

„Este o scenă neobișnuită: îl vezi pe cântărețul român Theodor Andrei întins pe podea, cu chitara între picioare, într-o mare de roșu. Fundalul se schimbă apoi în șuvoaie de lavă”. Andrei poartă „un alt costum roz, dar de data aceasta cu pantaloni scurți (nu ne-am dat seama că sunt la modă)”, scriu jurnaliștii britanici. „Apare o femeie uriașă, asemănătoare unei păpuși, pe ecranul din fundal, care apoi aleargă pe scenă într-un costum mulat auriu și îl unge cu vopsea neagră pe piept. Sperăm să le iasă”, mai scrie BBC, relatează Digi24.

 

Ultima oră

Comentariul meu