Lacurile de la Ocna Sibiului nu se deschid vineri - „Este un frig de stăm cu gecile pe noi”
Foto Facebook Ocna Sibiului - Lacurile Naturale

Lacurile de la Ocna Sibiului și-au amânat deschiderea. Vremea rea a stricat planurile sibienilor care doreau să se bălăcească sau să se relaxeze la „Litoralul Ardealului”. 

Din cauza temperaturilor scăzute, Lacurile de la Ocna Sibiului nu s-au deschis la data de 1 mai, iar data programată pentru deschiderea a fost 12 mai. Însă, vremea proastă a pus încă odată bețe în roate sibienilor, iar deschiderea a trebuit să se amâne. „Nu am mai deschis pentru că sunt 12 grade și un frig de stăm cu gecile pe noi. E foarte frig, dar continuăm cu lucrările pe aici. Dacă o să fie soare, o să deschidem, partea de jos a lacurilor este pregătită” ne-a spus administratorul Ionuț Costea.

Prețuri mai mari și loc nou de joacă

Odată ce vremea se va îndrepta se va da startul la bălăceală, iar în perioada ce urmează pentru copii se va amenaja un loc de joacă. Tarifele vor fi mai mari anul acesta în sezonul plin biletul va consta 40 de lei pentru un adult, între orele 07:00 și 18:00, iar 20 de lei între orele 18:00 și 22:00. Copiii sub 10 ani vor intra gratuit, iar cei peste 10 ani vor plăti în primul interval orar 20 de lei, iar seara de la 18:00 și 22:00 vor intra gratis.

Tariful pentru parcare va fi de 10 lei între orele 7:00 și 20:00. Iar începând cu data de 4 septembrie prețurile vor scădea, ajungând la 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică