Daniela Cîmpean, despre sprijinul pentru azilul de vârstnici din Copșa Mică - „ Nu am primit nici o solicitare clară din partea Primăriei”

Primăria Copșa Mică a solicitat în decursul anului trecut Consiliului Județean asocierea într-un parteneriat pentru înființarea unui cămin pentru vârstnici. Reprezentanții Consiliului Județean s-ar fi alăturat inițiativei, dar nu au considerat că proiectul este atât de clar încât să se implice în realizarea acestuia.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, își menține părerea despre lipsa detaliilor despre proiectul venit din partea primăriei din Copșa Mică. Acesta fiind și motivul pentru care Consiliul Județean a solicitat mai multe informații, pe care nu le-a primit nici până în momentul de față.

„Lucrurile se pot realiza la momentul în care este un plan bine făcut și atunci, când planul și proiectul sunt foarte bine făcute apar pe parcurs lucruri care pot să te deturneze la direcția și obiectivul pe care ți l-ai propus. A fost o singură solicitare din partea domnului primar care ne-a anunțat despre această intenție de a face un astfel de cămin la Copșă. La solicitarea aceea i-am cerut să ne dea date clare, în ce constă, ce nevoi așteaptă de la Consiliul Județean. Cam la câte persoane s-au gândit, ce nevoia are, cu ce poate veni Consiliul Județean în sprijinul acestei idei. De la acel moment și până în prezent nu am primit nici o solicitare clară din partea Primăriei Copșa Mică. Noi nu putem să intrăm într-un parteneriat fără să știm ce ne asumăm și fără să știm ce presupune acest proiect. Prin urmare, atunci când primăria Copșa va face demersuri clare și așa cum trebuie făcute pentru a-ți asuma un proiect, vom analiza datele financiare și putem să dăm un răspuns clar”, spune președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean.

 

Ultima oră

Comentariul meu