Căpitanul lui CSU amenință Rapidul înainte de finala mică - ”O să luptăm până la capăt”

Căpitanul echipei CSU Sibiu, Mirel Dragoste (28 ani) crede că atitudinea poate face diferența în finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin, cu Rapid București. CSU Sibiu și Rapid București se înfruntă pentru medaliile de bronz, în sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”.

„Va fi o confruntare foarte dificilă, ne așteaptă două meciuri foarte grele la București. Mergem foarte pozitivi, vrem să facem o figură frumoasă. O să luptăm până la capăt, cu siguranță, și sperăm să obținem ceea ce ne dorim. Cu siguranță, atitudinea noastră de la începutul jocurilor și până la fluierul final poate face diferența. Vrem să abordăm meciurile cu maximă seriozitate, să luptăm până la capăt și să luăm locul 3” a declarat Mirel Dragoste pentru pagina oficială de facebook a BC CSU Sibiu.

Jucător de pozițiile 1-2, Dragoste este la al cincilea sezon la Sibiu. Mirel a mai  jucat pentru ardeleni în perioada  2016-2019, când a cucerit Cupa României, după care a petrecut două sezoane la SCM Timișoara.

Primele două jocuri din finala mică se dispută sâmbătă și luni, în Capitală, după care seria se mută pe malul Cibinului.

Program finala mică:

Meciul 1: Rapid București – CSU Sibiu – sâmbătă, 13 mai, ora 18:30, FRB TV

Meciul 2: Rapid București – CSU Sibiu – luni, 15 mai, ora 20:00, Digi Sport 2, FRB TV

Meciul 3: CSU Sibiu – Rapid București – joi, 18 mai, ora 20:00, Digi Sport, FRB TV

Meciul 4 (dacă este nevoie): CSU Sibiu – Rapid București – sâmbătă, 20 mai, FRB TV

Meciul 5 (dacă este nevoie):  Rapid București – CSU Sibiu – marți, 23 mai, FRB TV

 

Căpitanul lui CSU amenință Rapidul înainte de finala mică - ”O să luptăm până la capăt”

 

Ultima oră

Comentariul meu