antrenorul lui csu sibiu, optimist înainte de primul meci cu rapid, în finala mică - ”să avem o energie bună”

După ce a impresionat în acest sezon pe banca CSU Sibiu, antrenorul Tomas Rinkevicius își dorește ca munca din acest an să fie încununată cu o medalie de bronz.

Rapid București și CSU Sibiu anunță o finală mică echilibrată, care se poate întinde pe durata a cinci jocuri.

Lituanianul Tomas Rinkevicius este mulțumit că s-au mai rezolvat din problemele medicale care au afectat enorm echipa în semifinala cu CSM Oradea.  „Am avut mai mult timp să ne pregătim și să ne recuperăm câțiva jucători, unii au revenit la antrenamente. Nu sunt încă la capacitate maximă, dar avem încă timp până la primul meci cu Rapid. Încercăm să ne pregătim așa cum putem. Deja consider că avem un sezon bun în spate și ne bucurăm de timpul petrecut în această formulă” a spus Rinkevicius pentru pagina oficială de socializare a clubului. Blumbergs și Uță au terminat terapia, dar nu sunt încă la capacitate maximă, în timp ce Whelan continuă recuperarea.  Cei trei baschetbaliști vor fi însă probabil pe teren în primele jocuri cu Rapid.

Antrenorul CSU Sibiu speră ca echipa sa să lupte la fel cum a obișnuit în jocurile din acest an. ”Ne dorim să ne luptăm cu Rapid. O să fie dificil, pentru că vorbim despre o echipă foarte bună și un buget pe măsură. Ei au arătat foarte bine pe parcursul sezonului și au trecut prin unele schimbări la nivelul lotului. Încercăm să vedem ce avantaje putem avea. Îmi doresc să avem o energie bună pentru primul meci și să rezolvăm toate problemele pe care le-am avut în ultima perioadă” a mai spus tehnicianul baltic.

Rapid București și CSU Sibiu încep sâmbătă, 13 mai, în Capitală, finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin. Această serie se dispută, ca și în sferturi și semifinale, pe sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”.

Program finala mică:

Meciul 1: Rapid București – CSU Sibiu – sâmbătă, 13 mai, ora 18:30, FRB TV

Meciul 2: Rapid București – CSU Sibiu – luni, 15 mai, ora 20:00, Digi Sport 2, FRB TV

Meciul 3: CSU Sibiu – Rapid București – joi, 18 mai, ora 20:00, Digi Sport, FRB TV

Meciul 4 (dacă este nevoie): CSU Sibiu – Rapid București – sâmbătă, 20 mai, FRB TV

Meciul 5 (dacă este nevoie):  Rapid București – CSU Sibiu – marți, 23 mai, FRB TV

Ultima oră

Comentariul meu