Șelimbăr a început remanierea lotului - Patru jucători au plecat, unul a prelungit contractul

Echipa de Liga a 2-a CSC 1599 Șelimbăr a luat vacanță de miercuri, după ce a disputat un ultim amical, cu Viitorul Cluj Napoca. Antrenorul Claudiu Niculescu a folosit jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon, dar și juniorii din pepinieră.

Finalul de sezon a adus și primele clarificări în privința lotului condus de Claudiu Niculescu. Astfel, aflați la final de contract, patru jucători nu și-au prelungit acordurile și au părăsit echipa: Igor Arhirii, Ion Cărăruș, Mircea Manole și Nini Popescu. Cărăruș a jucat în 20 de partide în acest sezon, Manole în 16 jocuri (2 goluri), Arhirii în 13, iar N. Popescu a fost folosit în 7 jocuri.

Jucătorul de bandă stânga, Florinel Mitrea (29 ani) și-a prelungit acordul și va continua la Șelimbăr, acesta fiind unul dintre jucătorii de bază. Venit în iarnă de la U Cluj, Mitrea a jucat în 10 jocuri pentru ”călăreții roșii” și s-a impus rapid. La final de contract mai sunt Jordan Gele și Lucian Buzan.

Pentru perioada următoare, conducerea clubului sibian se va concentra pentru a face transferurile cerute de antrenorul Claudiu Niculescu. ”Obiectivul pentru viitorul sezon va fi intrarea în play-off. Ne dorim să aducem un vârf, un mijlocaș central și un fundaș central, practic axul central al echipei. Mai căutăm juniorii de 2005, pentru că la cei de 2003 suntem asigurați, îi avem pe cei trei portari” a mai spus Remus Șerban.

Gele ține clubul în suspans

Golgheterul echipei din a doua parte a sezonului, francezul nu a luat încă o decizie și probabil așteaptă oferte de la Liga 1. ”Noi ni-l dorim pe Gele în continuare, i-am făcut o ofertă. El este acum acasă, a plecat în vacanță și ne va anunța în perioada următoare ce decizie va lua” a anunțat președintele secției de fotbal, Remus Șerban. Francezul a fost în formă bună în meciurile din acest an, în care a marcat șase goluri în 23 de partide.

Șelimbăr a început remanierea lotului - Patru jucători au plecat, unul a prelungit contractul

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică