foto video panică în centrul orașului milano - explozii la multe mașini care au luat foc

O explozie violentă a avut loc joi în centrul orașului Milano. Mai multe mașini au luat foc și clădirile din vecinătate au suferit stricăciuni.

Explozie s-a produs în jurul prânzului. Mai multe vehicule sunt în flăcări, potrivit Sky News. Sky TG24 a relatat că explozia ar putea proveni de la o dubă aflată în apropiere, transmite Mediafax.

Din mașinile cuprinse de flăcări se ridică mai multe coloane de fum. Pompierii intervin la fața locului.Autoritățile vor începe o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

foto video panică în centrul orașului milano - explozii la multe mașini care au luat foc
AP Photo / Luca Bruno

Cotidianul italian La Repubblica susține că vehiculul care a explodat transporta butelii de oxigen. Explozia s-a produs în zona Porta Romana și a provocat o reacție în lanț. Cel puțin cinci mașini și patru mopede sunt afectate.

O școală și un azil de bătrâni din apropiere au fost evacuate.

Primarul orașului Milano, Giuseppe Sala, a exclus posibilitatea unui act criminal și a declarat că șoferul dubei le-a spus pompierilor că incendiul a pornit de la motor.

„A luat rapid buteliile de oxigen pe care le avea la el… a încercat să limiteze pagubele, dar apoi a avut loc o explozie”, a declarat primarul.

El a adăugat că șoferul dubei a suferit răni minore. Patru persoane au fost rănite în incident, a anunțat presa locală.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu